O NAS

Naša zgodba

Salon KaMi je družinski masažni salon v mirnem okolju, ki je nastal ob želji pomagati ljudem na čimbolj naraven način.

Človeški organizem ima veliko sposobnost prilagajanja na različne okoliščine, pa vendar te sposobnosti niso neomejene. Vedno bolj jasno postaja, da sodoben čas prinaša tudi vedno več obremenitev in tako nas hiter življenjski tempo odmika od samih sebe in narave. Vendar pa slej ko prej začnemo plačevati ceno, ker ne poslušamo svojega telesa (preobremenitev, izgorelost, stres, slabe razvade…).

V masažnem salonu KaMi združujemo znanja iz različnih področij, upoštevamo izkušnje in se trudimo vsaki stranki individualno pomagati na najboljši način v prijetnem, toplem in sproščenem ambientu visokega nivoja, ob umirjeni glasbi, soju svečk ter vonjih blagodejne naravne eterike. Naše stranke iz salona odhajajo umirjene, sproščenih mišic, brez bolečin in se vedno znova in znova rade vračajo, kar nam predstavlja največje zadovoljstvo in potrditev za uspešno delo.

Izbrano ime KaMi ni le naključje, saj poleg inicialke predstavlja tudi vsemogočno bitje, ki se nanaša na kakovost znotraj bitij samih in na bistvo samega obstoja. V Japonski mitologiji je Kami opredeljen kot vse tisto, kar je navdušujoče, kaže odličnost in ima velik vpliv. Kamiji so notranja moč narave in sveti sok sveta samega. Preko Šamanov naj bi častilcem sporočali pomembna vedenja, spoznanja ter svoje želje.

Če se želite sprostiti, umiriti um in telo, zaživeti brez bolečin, je obisk masažnega salona KaMi prava izbira!

Spoznajte nas

Andreja Mihelič s.p.

Andreja

Certificirana maserka z dolgoletnimi izkušnjami.

Kaja

Kozmetični tehnik in študentka fizioterapije.

Bojan

Apiterapevt in akademski glasbenik.

ŽE VEČ KOT 10 LET BOGATIH IZKUŠENJ

Mnenja naših zadovoljnih strank

Lahko rečem le čudežne roke, ki so me rešile, ko je uradna medicina rekla, da ne gre brez operacije ampak jaz po tvojih masažah brez težav lahkotno spet hodim; čudežne roke, ki mi rešujejo težave s hrbtenico zaradi napornega dela; čudežne roke, ki so me rešile od protibolečinskih tablet… Ne znam si predstavljat življenja brez obiskov salona KaMi in ga zato priporočam tudi vsem s težavami ali pa le tistim z željo po sprostitvi. Maserka ne le, da strokovno obvlada, ima tudi tisto nekaj dano od Boga.
Sonja
Marsikje sem bil že na masaži, obiskal nešteto salonov po svetu, a tega kar človek doživi v tvojem salonu, nisem doživel še nikjer. Čudežne roke, ki so me že marsikdaj rešile iz zdravstvenih težav, me sključenega zravnale in mi odvzele bolečine v križu. Toplota in izžarevanje iz tvojih rok je čudež, je nekaj kar se opisati ne da, človek lahko le doživi in sanja tvoje roke, masažo in salon sam, v katerega si prav tako vložila dušo in srce in to se vidi ter občuti. Vesel in hvaležen sem, da obstajaš, srečnejši bi bil le, če bi bila bližje ampak tudi par sto km se splača prepeljati za takšno masažo.
Jože
Zelo lep, topel ambient, kjer te pričaka zelo topla in srčna maserka. Priporočam vsem, ki imate kakršnekoli probleme ali pa si želite samo malo sprostitve. Zvesta stranka odkar sem prvič stopila skozi vrata, priporočam!
Sara
Storitev pri Kaji, v salonu KaMi je bila odlična. Naročena sem bila na termin masaže hrbta, zaradi boleče in napete mišice ob hrbtenici. Že naslednji dan se je zelo poznala razlika, bolečina pa je popolnoma izzvenela v roku treh dni. V salonu je vzdušje prijetno, sproščeno in umirjeno. Počutila se se zelo domače.
Tjaša